Accident claim – Baleseti kárigény

Új szolgáltatással kezdünk bele a nyárba. Immár a baleseti káresetekkel kapcsolatos teljes ügyintézést is vállaljuk. Előzetes egyeztetés után szerződést kötünk és ezután az ügyfélnek már csak a kártérítési összegre kell várnia, nincs más dolga. A szolgáltatás 2012 augusztus 01-ig teljesen díjtalan. Fontos megemlítenem mert sokan nem tudják, hogy a (comprehensive) gépjármű felelősségbiztosítás minden fél kárát megtéríti, függetlenül attól, hogy ki a hibás. Ha balesetet szenvedtél, ne habozz és keress fel bennünket, hogy megkapd a téged illető kártérítést.

Felhívnám a figyelmét a leendő ügyfeleinknek, hogy a balesettel kapcsolatos minden iratot, határozatot a balesetben részvevők adatai és a járművek rendszámát hozzák magukkal! Ez nagyon fontos, hogy egyáltalán elkezdhessük az igénybenyújtását.

Példa:

Vétlen gépjárművezetőbe hátulról belehajtó kamion által okozott kár, a sofőr kórházi ellátása könnyebb sérülések után, a biztosítótársaság 8450GBP-t fizetett ki összesen. Ebből a gépkocsi értéke 1000GBP volt.

 

A biztosítók akkor is tisztességes kártérítést fizetnek ha te pl. gyalogos vagy. Így ne menjünk el a legkissebb baleset mellett sem, mert ha a sok pénz nem is kárpótol a történtek miatt, de nagyban megkönnyítheti a felépülést.

 

 

Hozzászólások