Közérdekű felhívás! Csaló Angliában, újra.

ostobasagEgy “ismeretlen” nő a Start With US! Agency (Startolj Velünk Ügynökség) munkatársának adja ki magát. Feltételezhető, hogy az ügynökség egy korábbi alkalmazottjáról van szó, gyanítjuk, hogy ki az illető. Az adatgyűjtés már folyik mert büntetőeljárást kezdeményezünk ellene.  Minden meglévő és leendő ügyfelünket kérjük, hogy amennyiben ilyen személlyel beszéltek aki nektek bármilyen ügyet intézett, tanácsot adtott, anélkül, hogy a tulajdonos Barcza Károly jóváhagyta volna a szolgáltatást, vagy a nevünkben bármilyen megbízási szerződés készült, azonnal jelentkezzenek az office @ startwithus.co.uk e-mail címen.

Ugyanis annak valószínűleg semmi köze az ügynökséghez, mert minden esetben, kizárólag szerződéses, a tulajdonos által jóváhagyott részletes megbízás után vállalunk bármilyen ügyet.

  • A legutolsó értesülésünk, illetve egy ügyfél tájékoztatása szerint, egy magát ügyvédnek kiadó személy -aki épp Magyarországon tartózkodott-, kapott egy magyar nő közreműködésével megbízást. (kamu)
  • Az ügynökségnél NEM nőnemű aki a megbízást megcsinálja, vagy szerződést köt, maximum tájékoztat.
  • NINCS Angliában kiadott magyar ügyvédi engedély (csak egyetlen vállalati), tehát magyar ügyvédi diploma honosítását nem kérték eddig, így magyar ügyvéd nem kaphat megbízást Angliában.
  • Partnereink magyarul IS beszélnek, illetve a Magyarországon praktizálók, ellenőrizhetően kamarai tagok, pont úgy mint az angol Solicitors irodák.

Ha bárki azt állítja magáról, hogy ügyvéd, vagy, hogy az ügynökség nevében jár el, a Startolj Velünk-től vagy a Start With US-tól telefonál, intézkedik, azt azonnal jelezzétek nekünk a saját érdeketekben. Korábban már történt ilyen eset, mikor az ügyintéző saját zsebre húzogatta le az ügyfeleket, a megbízások pedig sosem kerültek be az ügynökséghez. A bejelentés megtalálható a facebook oldalunkon még mindig. Senkinek ne higgyetek mert szépen mosolyog, meg sokat beszél.

A mi oldalaink

Hírek, információk: www.startoljvelunk.com
Szolgáltatások : www.startwithus.co.uk

Köszönjük!


 

Hozzászólások

You may also like...