Sentinel az ingyenes őrszem szolgáltatás

Előfordult már veled, hogy összefolytak a napok, hetek és azt sem tudtad, hogy hányadika van? Előfordult, hogy a nagy rohanásban nem adtál le egy hivatalos iratot megfelelő időben? Volt már olyan, hogy a csúszás miatt megbírságoltak vagy bevételtől estél el? Ha igen, akkor neked nagyon szimpatikus lesz a következő ingyenes szolgáltatásunk.

Ezúton szeretném bejelenteni, hogy minden nálunk regisztrált -már meglévő és új- ügyfelünk számára ingyenesen elérhetővé tesszük a “Sentinel” (őrszem) nevű szolgáltatást. A szolgáltatás lényege, hogy a rendszerünkben nyilvántartott határidők lejárta előtt SMS értesítést küldünk ügyfeleinknek, hogy mi az amiről biztosan nem szabadna elfeledkezniük. Hogy vehetem igénybe a szolgáltatást?

Nem kell mást tenned csak a bejelentkezési oldalon – akár ide kattintva – regisztrálnod kell a rendszerünkbe. A regisztrációt e-mailben is el lehet végezni. Ehhez küldj egy elektronikus levelet a stratoljvelunk KUKAC gmail.com címre és mi elvégezzük a regisztrációt. Ezután a kollégánk felveszi majd veled a kapcsolatot és egyeztetni fogja a legfontosabb időpontokat és határidőket. Pl:

  • Adóbevallások leadása
  • Working Tax-credit megújítása
  • Részletfizetés határideje
  • Autóbiztosítás megújítása/ellenőrzése
  • MOT /műszaki vizsga/ érvényesség
  • Road-tax lejárta
  • Stb,

Annak tükrében, hogy egy elmulasztott adóbevallás esetében pl. nem ritka az 1600GBP-s bírság vagy, hogy a közútról minden szó nélkül elszállítják az érvénytelen road-taxszal rendelkező gépkocsinkat, ez a szolgáltatásunk nagyon hasznos lehet mindenkinek.  Ha te is így gondolod, akkor kattints a megosztás gombra vagy küld el ismerőseidnek a cikkünket.

 

Hozzászólások

1 Response

  1. Karoly Barcza szerint:

    post