Van neked titkárod? Van! Vagyis lehet…

– Mi a baj főnök ? Azon te ne aggódj, hogy nem beszéled jól a nyelvet! Csak végezzétek el a munkát és a többit mi elrendezzük! Ez akár egy mindennapi párbeszéd is lehetne, aminek valahogy így kellene végződnie, illetve folytatódnia. Ügyfeleink közül többen jelezték, hogy bár találnának munkát sajnos ők nem tudják megértetni magukat annyira, hogy egy alakuló üzletet letárgyaljanak. Ez az általánosnak mondható helyzet tovább romlik, amikor mindezt telefonon kellene elrendezni. A jellemző az, hogy így a jó szakemberek elkallódnak. Takarítók, konyhai munkások, pizzafutárok lesznek. Veszteség ez mindenkinek mert a megrendelő pedig nem kapja meg a minőségi kivitelezést. Ha te is ebben a helyzetben vagy, akkor szerencséd van. Megtaláltad a megoldást a problémáidra itt és most!

Ügynökségünk elindította a “Service-assistant” szolgáltatását.

A működése egyszerű: Te hirdeted a szolgáltatásodat, mi pedig biztosítjuk a kapcsolattartó telefonszámot és irodát, ahol az ügyfél felkereshet “téged”.  Az ügynökségünk elvégzi a titkár(női) teendőket. Kapcsolatot tart, megrendeléseket vesz fel és üzleteket bonyolít le. Ezután már csak a munkát kell elvégezned magyarhoz méltó precizitással , hogy a fizetéskor mindenki elégedett legyen.

Legyen az festés, flaszterozás, kertépítés, gépszerelés, javítás, tervezés vagy bármi egyéb, a “Service-assistant” megoldás lehet  neked egy új jövőhöz! Használd a kapcsolat menüpontot és hívj bennünket bátran, magyarok vagyunk.

Hozzászólások

You may also like...