Elindult a Startoljapró!

Startoljapró! tőlünk, nektek. Illetve mindazoknak akik az Egyesült Királyságban élnek vagy akarnak élni, dolgozni, érvényesülni. Ha a napokban jártál az oldalon láthattad, hogy folyamatosan dolgozunk rajt. Nos végeztünk, teszteltük, használható már a legújabb ingyenes apróhirdetési rovatunk. Egyelőre olyan kategóriákat találtok meg a “Startoljapró!” menüpont alatt amire úgy gondoltuk szükség lehet. Ezeket az igény és a forgalom alapján folyamatosan bővíteni fogjuk.

Első körben a 30 napos időintervallumot elegendőnek találtuk, hogy bárki, legyen az cég vagy magánszemély, ingyenesen hirdessen vagy épp keressen bármit a hirdetések között.Ezután a hirdetést újra meg lehet hosszabbítani vagy automatikusan törlődik. A célcsoport az Egyesült Királyságban élők vagy oda készülő magyarok, de nem zárkozunk el más hirdetőktpl sem. Viszont arra kérünk mindenkit, hogy a használt Zsigulit ne itt akarja eladni 🙂

Ha úgy érzed tudnál hasznos feature javaslattal előállni, akár itt a cikk alatt vagy a kapcsolat menüpont segítségével is megteheted. Várjuk az építőjellegű javaslatokat észrevételeket.

Startolj rá!

Hozzászólások

You may also like...