Eljöhet egy nap amikor minden magyar hazatérhet?

Egy pillanatra félre kell tenned az előítéleteidet, egy pillanatra meg kell állnod és egy pillanatra át kell gondolnod, hogy mit keresel külföldön?! Miért vagy az otthonodtól több száz vagy ezer kilométerre? A válasz nagyon egyszerű: a jobb megélhetésért és a jobb fizetésért!

Tegyél fel még egy kérdést magadnak!

  • Ha Magyarországon ugyanannyit kereshetnél mint amennyit Németországban vagy Angliában, akkor hazamennél?!

A választ előre borítékolom: Igen! 

Mert melyik magyarnak kell a “multikulti”? Melyik magyarnak kell a tömegszállás? Melyik magyar akar élete végéig mosogatni, meg szállodai szobákat takarítani, ha a fizetése a saját szakmájában is pont annyi lenne a saját hazájában is, mint amennyit az angol vagy német szakemberek keresnek?!

Szerintem egyiknek sem. Ezért is fontos, hogy ezt a nyilvánvaló lehetőséget, amiért nem kell mást tenned mint, hogy az aláírásoddal támogatod, nem hagyod figyelmen kívül. Írd alá és oszd meg másokkal, hogy minél előbb hazatérhessünk!

Az aláírásodat itt adhatod le: http://www.berunio.hu
Nincs másra szükséged mint egy személyi okmány számára!

Hogy kell kitölteni?

Lépj a http://www.berunio.hu oldalra > kattints az “Aláírás” gombra (vagy ide) > kattints a “Támogatom” gombra > válaszd ki a “Magyarországot” (a képen) > Add meg a választott igazolványod számát > Töltsd ki az adatlapot értelemszerűen, jelöld be a két jelölőnégyzetet és nyomd meg a “Támogatom” gombot

Ezzel hozzájárultál a saját hazatérésedhez!

 

 

Hozzászólások

You may also like...