Tanulj velünk angolul, ingyen!

 Már szeptember 28.-tól lehet regisztrálni az ingyenes nyelvtanfolyamra. Igen jól olvastad! Nincs tandíj és inkább amolyan csoportterápia vagy kerekasztal jellegű, barátságos környezetben, minősített -és nem utolsó sorban kedves-, nyelvtanároktól tanulhatsz. A regisztrációkor vagy az első órán egyszeri 20GBP tiszteletdíjat kell leróni, amit a nyelviskola a teára, süteményre vagy épp a tananyag fénymásolására költi majd el.  Az órák hetente kétszer vannak, kedden és pénteken 13:30-15:00-ig. Megfelelő érdeklődés és igény esetén, egy közösen egyeztetett metró-station-től, pl:

Turnpike Lane vagy Wood Green, Bounds Green esetleg Arnos Grove, az iskoláig utaztatást is megoldjuk. Ennek a heti díja 20GB/fő. Ez egy opcionális lehetőség, nem kötelező! Az iskola gyalogosan is jól megközelíthető :-))

Amennyiben bármilyen kérdés a továbbiakban felmerülne, hívj fel bennünket a 07 909 325 228-as telefonszámon

Továbbá kérek minden kedves olvasónkat, hogy kattintson a megosztás és a kedvelés gombokra, hogy minél több emberhez eljusson ez a kiváló lehetőség!

Ha te már jól beszéled a nyelvet akkor csak nézd át az ügynökség szolgáltatásait, hátha segíthetünk neked más területen, probléma megoldásában. Autóbiztosítási akciónkról telefonon tájékozódhatsz, ha elküldöd SMS-ben a szükséges adatokat.

Hozzászólások

You may also like...