Oknyomoztunk:( Vigyázat, csalók!

(Jön! Jön!) Emberség? Becsület? Semmi! 100-200£-ért a lelküket is eladják egyesek. Azért, hogy némi többletre szert tegyenek, nem ismernek határokat a csalók. Kihasználva a rászorulókat, sorstársaikat, valószínűleg családokat tesznek tönkre ígéreteikkel, hazugságaikkal. Mindezt pár száz Fontért cserébe! Szégyen és gyalázat de honfitársaikkal teszik ezt egyes emberek, álnéven, áltelefonon. Nyomoztunk…

Helyzetjelentés:

Többszöri időpont egyeztetés, helyszín csere után, egyik alkalommal még név változtatás is volt, de kiderült, hogy a “Péter” hangú illető csak a “Péter” barátja, Laci.  Laci meg átadta az üzenetet de visszahívás nem jött “Pétertől”. Na már most, azóta a telefonszám már nem kapcsolható és az illető a szolgáltatásokat sem hirdeti.

Konklúzió:

Ne írj meg egy feltételezett lebuktatást még a találkozók előtt, mert hátha olvassák az oldalt a csalók is. Ezt elbasztuk!

Jövőkép:

Ígérem, amint megtudunk hasonló esetet, utána járunk! Megírni viszont csak akkor fogjuk, ha minden a kezünkben van már. Bocsánat azoktól akik annyira várták ezt a cikket!

Hozzászólások

You may also like...