70 autós tömegkarambol, magyar sérültekkel

tomegkarambolA sűrű köd miatt legalább hetven gépjármű ütközött össze Szlovéniában, illetve rohant egymásba szombat délután. A balesetnek magyar sérültjei is vannak. Jelenleg négyen vesztették életüket és 30 további ember sérült meg.

Négy halott, harminc sérült

Egy magyar sérültje is van a Szlovéniában szombat délután történt tömegbalesetnek, amelyben legalább hetven gépjármű ütközött össze, illetve rohant egymásba a Ljubljanából Koperbe vezető autópályán.

A helyi külügyi tárca előzetes értesülése szerint összesen 15 magyar állampolgár – 3 autó és egy kamion – érintett a balesetben, egy embert könnyebb sérülésekkel kórházba vittek.

A ljubljanai konzul folyamatos kapcsolatban van a magyar sérülttel, a szlovéniai nagykövetség pedig nyomon követi az eseményeket, illetve felvette a kapcsolatot az összes magyar érintettel, hazajutásuk megoldott – olvasható a közleményben.
A hatóságok arra kérnek minden esetleges további érintett magyar állampolgárt, hogy jelentkezzen a ljubljanai nagykövetség ügyeleti telefonszámán (+38651634220).
A sűrű köd miatt történt tömegbalesetben hírügynökségi jelentések szerint négyen meghaltak és mintegy harmincan megsérültek.


Forrás: vezess.hu

Hozzászólások

You may also like...