Az új szolgáltatásunk…

A legtöbb embernek, magyarnak biztos, hogy eszébe jut, hogy milyen vállalkozást kellene csinálni, amiből aztán meg tudna élni külföldön is. Viszont nagyon kevés ember gondol bele, hogy milyen szolgáltatásokat tud igénybe venni vagy kiket kellene keresnie amikor éppen szüksége lesz rá. Azokra az egyszerű esetekre, helyzetekre gondolok amikor az ember szembesül a ténnyel, hogy szerelőre, szakemberre, orvosra vagy valamilyen szolgáltatásra van szüksége. Hogy egy egyszerű példát mondjak: Megáll az autó az úton. Kit hívjak? Ki fogja elszállítani, elvonatati? Na és ki fogja megjavítani?! Ez ugye egy életszerű helyzet? Bizony az! A legtöbben addig nem is gondolnak erre amíg nincs valamire szükségük. Az ügynökségünk ilyen helyzetekre kíván megoldást nyújtani a jövőben! Létrehoztunk egy “Service Center/Szolgáltatásközpont”-t ami ezekre a nem várt esetekre kínál megoldást és ami még fontos, hogy az adatbázisban szereplő vállalatok, vállalkozók magyarok! Így a problémát részletesen és érthető módon bárki meg tudja beszélni a szolgáltatást nyújtóval.

  • Hogy tudok hozzáférni az adatbázishoz ?

Egyelőre telefonon vagy mail-ben tudsz felvilágosítást kapni, ha egy adott szolgáltatásra, megoldásra van szükséged. Írd meg nekünk, hogy kit, mit vagy mire keresel szolgáltatást és honnan. Mi pedig kiközvetítjük neked a legközelebbi ajánlott partnerünket.

  • Hogy tudok szerepelni az adatbázisban?

Nagyon egyszerű. Küld el a fontosabb adatokat magadról, cégedről stb a legfontosabb részletekkel amit meg szeretnél osztani, hogy megtaláljanak. Ezután már a ‘partnerünk’ leszel.

  • Mennyibe kerül ez nekem?

Amennyiben te egy szolgáltatást keresel nálunk akkor az semmibe nem kerül neked. A szolgáltatás lekérése díjtalan.

Ha  te egy szolgáltató vagy, úgy a közvetített szolgáltatás után jutalékot számlázunk neked. Jelenleg csak a kiközvetítések után kell felénk jutalékot fizetned!  Az adatbázisban való megjelenés a későbbiekben havidíjas lesz. Jelentkezz minél hamarabb a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeink egyikén, így biztosan megtalálnak a magyar vásárlók!

Hozzászólások