A bíróság megsemmisített egy devizaadós hitelszerződést!

DevizahitelBekövetkezik az amire már oly régóta várnak azok a pórul jár magyarok akik áldozatává váltak egy óriási átverésnek, hogy hosszú évek után fordulni látszik a deviza-károsultak sorsa. „Nem vagyok hajlandó fizetni az évszázad csalásáért. Ez már rég túl van a Ptk. törvényein, s a büntető kategóriába tartozik”így értékelte a bíróság döntését a bankját perelő kiskunmajsai Horváth Ferencné, akinek devizahitel-szerződése ügyében hétfőn hozott megsemmisítő ítéletet a Kecskeméti Törvényszék.

Embereket hajszolt az öngyilkosságba a devizahiteles csalás, de még sincs egyetlen felelős sem!

Horváth Ferencné tájékoztatása szerint a bíróság tisztességtelennek ítélte az árfolyamkockázat teljes mértékű áthárítását az ügyfélre, és ezért nyilvánította semmissé a szerződést. Az első fokon született ítélet nem jogerős.
deviza1
A kiskunmajsai asszony a facebookon közzé tett üzenetében arra biztatta devizaadós hitelkárosult sorstársait, hogy nyújtsanak be ők is keresetet a bíróságon. Horváthné kijelentette: „Nem vagyok hajlandó fizetni az évszázad csalásáért. Ez már rég túl van a Ptk. törvényein, s a büntető kategóriába tartozik”.
deviza2
Az ítélettel egy három éve húzódó peres ügyben nyilvánította semmisnek a bíróság a hitelszerződést. Az ítélet összhangban áll a Kúria legutóbbi döntésével, amely tisztességtelennek mondta ki a devizaárfolyam különbségből adódó veszteség teljes áthárítását az adósokra.

Hozzászólások

You may also like...