Jövőbe látás, vagy csak egy baki(k és/vagy csúsztatások) ?

nemet_tudositas_fakeA német RTL stábja vagy tudnak már valamit amit mi még nem, vagy tanúi lehettünk egy olyan csúsztatásnak, ami miatt mára az összes média hiteltelen, hiszen már nem a tájékoztatásról, hitelességről szólnak a tudósítások, hanem a hírhajhászásról, botránykeresésről. Olyan tudósításokat kreálnak amit úgy neveznek, hogy van hírértéke.  Egy biztos, hogy ez a TV-adó már átrajzolta Európa térképét, ugyanis a német RTL élő adásban tudósított a Német-Magyar határról!

nemet_tudositas_fake

A média által elferdített valóság, most főként migráns kérdésben jól érzékelhető. A cél a szenzációhajhászás mellett lehet, hogy sokkal szervezettebb és átgondoltabb mint az mi most még látjuk, gondoljuk? Hiszen egy jó újságíró arról is tudott volna értékes hírt közölni, hogy a magyar rendőrök milyen keményen védik Európa határait, hogy a menekültek, nem akarják betartani a törvényeket, hogy horda módjára rombolnak és pusztítanak. Helyette értelmetlen támadásba kezdtek Magyarország ellen, persze mindig kell egy bűnbak. Sajnos az életben megtanultam, hogy mindennek meg van az oka, semmi sem történik véletlenül, csak túl korán van még, hogy mindent megértsünk.

12038521_902668483143114_7907025918363098995_n

Közben Németországban napról napra egyre több iskola csatlakozik azokhoz, akik kérik a szülőket, hogy ne engedjék gyermekeiket a szokásos öltözékben iskolába, mivel a miniszoknya és a lányok teljes testét nem fedő ruházat sérti a migránsok vallását.
Tehát kedves migránsok, gyertek még többen, mert a “mi” lányaink is arról álmodnak, hogy Bat-Man ruházatot hordjanak.

A III. világháború, vallás-háború lesz?!

És egy valós helyzetkép Magyarországról, Letenyéről:

Cingul Miklós sok szomszédod lesz

Posted by Erik Markek on 2015. szeptember 19.

Hozzászólások

You may also like...