Magyar anyát aláztak meg Londonban!

Öt éve élünk Londonban a párommal, dolgozunk rendesen, itt született a kisfiunk is, és soha nem tapasztaltunk semmilyen nyílt megkülönböztetést azért, mert nem vagyunk britek. Egészen a mai napig.

Egy belvárosi élelmiszerbolt pénztáránál történt, ahova minden nap vásárolni járunk a 10 hónapos fiammal. Kártyával próbáltam fizetni, de valami technikai zűr lehetett, mert azt írta ki, hogy a bank elutasítja a tranzakciót, holott volt pénz a számlámon és a kártya is érvényes volt. Megpróbáltam újra beütni a PIN kódom, de akkor már szép sor torlódott fel mögöttem, és egy öltönyös angol úr, aki a legtürelmetlenebb volt, hangosan elkezdte mondani:

“Biztos nem kapták meg a segélyt! Mert ezek az emigránsok mind segélyen élnek. Idejönnek, segélyt kérnek és közben betegséget terjesztenek. AIDS-esek! Ők is mind, meg a gyerekeik is…”

A mögötte álló idős angol nő eddig csak bólogatott, de aztán ő is rákezdte: “Az emigránsok mind patkányok, beteg patkányok, haza kell őket zavarni a saját országukba, mert ez itt Anglia…”- és közösen folytatták a szapulást.

Akkor már remegő kézzel harmadjára is megpróbáltam fizetni a bankkártyámmal, hiszen nem volt nálam készpénz, de nem sikerült. A kisfiam a babakocsiban nem értette, miért kiabál a bácsi, és látszott rajta, hogy hamarosan eltörik a mécses, engem is a sírás kerülgetett. Végül eszembe jutott a pánik közben, hogy van magyar bankkártyám is, így gyorsan fizettem azzal.

Forrt bennem a düh, hogy kiosztom őket, de nem akartam, hogy a babám még jobban megijedjen, így inkább eltűntünk az üzletből.

Az egész jelenet kb 10 percig tartott, és ezalatt senki, de senki nem szólalt meg a védelmünkben. Nem hívtak biztonsági őrt vagy rendőrt, semmi…kb 15 ember síri csöndben végighallgatta, hogy beteg emigráns patkányok vagyunk, és takarodjunk haza… Miért nem védtek meg?! Az indiai pénztaros vagy a lengyel árufeltöltő?

Talán mert az elmúlt hetek választási kampánybeszédeiben szinte kivétel nélkül szidták az emigránsokat. Elhangzott az is, hogy az évente regisztrált több ezer új AIDS-es beteg 60%-a nem brit.

Miért mondana az egyszerű angol halandó mást, ha azt hallja a vezetőitől, hogy az európai uniós bevándorló élősködő?!?!

Hazafele, miközben törölgettem a könnyeim, azon gondolkoztam, mit is mondhattam volna. Hiszen valóban, bevándorló vagyok, én jöttem ide, nem hívott senki. És igaz, hogy nem vagyok AIDS-es, fizetem az adót, keményen dolgozom és soha nem igényeltem segélyt, de akkor is, idegen vagyok. Erre vettem jegyet, bele kell törődnöm.

És amíg az a több ezer adófizető munkás szinte ellenség, csupán azért, mert nem brit, ez nem is lesz másként.

Megtennéd, hogy ajánlod a cikket másnak is? A kék gombra kattintás nem fáj és nem indítja el a nukleáris rakétákat sem :D) Köszönjük!


Forrás: angliaimagyarok.hir24.hu

Hozzászólások

You may also like...

1 Response

  1. Admin szerint:

    Azzal tisztában kell lennie mindenkinek, hogy külföldön a magyar is csak egy bevándorló