Na ez az ami kiveri a biztosítékot! “Eltiporjuk őket..”

kalifatusVan az a pont amikor már nekünk is elég. És eljött! De lássuk amíg hagyják, hogy láthassuk, hallhassuk. A jeruzsálemi Al-Aksza-mecset egyik imámja felszólította az Európába menekülő muszlimokat, hogy nemzzenek gyerekeket, hogy így meghódíthassák a kontinenst az „eljövendő kalifátus” nevében. 

Szaporodjatok az európaiakkal, hogy aztán eltiporjuk őket!

– prédikálja a jeruzsálemi imám

https://youtu.be/cdHg9TADZyA

A jeruzsálemi Al-Aksza-mecset imámja felszólította az Európába menekült muszlimokat, hogy csináljanak sok-sok gyereket az „eljövendő kalifátus” nevében, hogy így hódítsák meg a kontinenst.

A sötét éj hamarosan véget ér, mi pedig eltapossuk Európát Allah akarata szerint” – jósolta az imám. „Németország nem egy könyörületes ország, melynek az a célja, hogy befogadja a szíriai, iraki és palesztin menekülteket, őket csak a munkaerő érdekli” – mondta a prédikátor. „Európa szíve gyűlölettel van átitatva a muszlimok iránt. Azt szeretnék, ha halottak lennénk” – mondta az imám. Majd figyelmeztette az európai államokat, hogy a muszlimok össze fognak gyűlni az „eljövendő kalifátus” nevében, s ha az európai országok nem fogadják be őket, akkor hadseregeikkel fognak visszatérni hozzájuk. 

Az imám szerint „Európa elavult és elöregedett, emberi megerősödésre van szűksége. Nincs erősebb, mint az az emberi erő, ami velünk muszlimokkal van.” Ezt követően felszólította társait, hogy szaporodjanak, hogy így foglalják el a kontinenst.

Szerkesztő:
Mi lesz itt emberek?! Egy idióta elég és itt a III. világháború a nyakunkba, oda lesz egy pillanat alatt minden amiért évekig dolgoztatok…


Forras: mandiner.hu

 

Hozzászólások

You may also like...