Startolj Velünk! már Olaszországban is…

Kedves látogatóink! Örömmel jelenthetem be, hogy 2011 április 01-től szolgáltatásaink Olaszországban is elérhetővé válnak. Az egyszerűség és az olasz gyakorlat zökkenőmentes kialakulásának érdekében az ügyintézés első lépéseit központilag intézzük. A kiutazást követően pedig az Olaszországi munkatársunk veszi át az ügyfél ügyeinek helyi intézését. Természetesen a szolgáltatásunk Olaszországban is teljeskörű, a kiutaztatástól a munkavállalásig szól.  Hamarosan

további uniós országokban is startolhattok velünk. Rövidtávú terveink között szerepel Németország, Belgium, Hollandia és Svájc. Ezután pedig Franciaországban, Spanyolországban fogjuk a szolgáltatásainkat elérhetővé tenni. Természetesen a sorrend az felmerülő igények miatt változhat. Amennyiben egy konkrét országba szeretnél költözni, dolgozni de az nincs jelenleg az oldalunkon mint elérhető szolgáltatási terület, keress fel bennünket mert partnereink segítségével máshova is eljuttathatunk. Felhívnám a látogatóink figyelmét arra, hogy NEM munkaközvetítő ügynökség vagyunk és nem biztosítunk munkahelyet sem. Segítségünkkel munkába állhatsz, letelepedhetsz, de a meghallgatásokon neked kell megfelelni, mi nem tudunk helyetted. A tiszta és érthető munkamenetnek, megfontolt ügyfélválasztásnak köszönhetően, továbbra is tartani tudjuk a 99%-os sikermutatónkat.

Amennyiben az oldal működésében zavart észleltek, elnézést kérünk de fejlesztjük és igazítjuk a tartalmat az új szolgáltatási területhez.

 

Hozzászólások