Te magyarként már felkészültél a börtönre?

white computer keyboard with the red button helpA cikket főként azok figyelmébe ajánlom akik Magyarország és más európai ország között ingáznak. Már 600.000 magyar ment külföldre dolgozni, vagy új életet kezdeni. Egyszer én is megtettem a kezdő lépést és elhagytam a hazámat. És én is elkövettem azt a hibát, hogy nem készültem fel kellően. Bár jól becsomagoltam, gondoltam, hogy elrendeztem mindent, de nem így volt! Az ügynökségnél naponta kapunk olyan segítségkérő levelet, amiből látjuk, hogy bizony mások sem készültek fel kellően. Hozzánk évente megközelítőleg 500, igen jól látod, ötszáz eset érkezik. A cikkben bemutatott esetek egytől egyig olyanok, hogy megfelelően előrelátó és felelősségteljes gondolkodással elkerülhetőek lettek volna.

1.) Embercsempészésért ültették le a magyar telekocsist (Németország)

2.) Kicseréltették az osztrákok a Suzuki fékjeit (Ausztria)

3.) Lloyds TSB-től karácsonyra: Rémálom! (Anglia)

4.) Ez is egy “tutti” meló.. (Anglia)

A teljesség igénye nélkül, ha a négy esetet elolvastad láthattad, hogy olyan magyarok kerültek bajba, akik mind elkövették azt a hibát ami valószínűleg te is. Ez egy egyszerű szó:

Jogvédelem/Jogbiztonság

Ügynökségünk 2015 áprilisától megkezte az európára is kiterjedő jogvédelmi szolgáltatását, hogy lehetőségetek legyen a hasonló eseteket elkerülni, a legkisebb károkat elszenvedni és, hogy a jogaiddal élni tudj. Ha megkárosítanak akkor azért fizessen a károkozó, ha jogtalanság ér akkor érvényesíthesd a jogaidat.fb-nagy-das-red

Az érintett jogi területekről itt olvashatsz további részleteket:

Jogvédelem Európában a magyaroknak ![Link]

Azt gondolod, hogy veled nem fog történni hasonló mert tisztességes polgár vagy? Tévedsz, biztos vagyok benne, hogy történt. Hogy pár aktuális példával világítsak arra rá, hogy valószínűleg már téged is ért olyan jogsérelem, amit “lenyeltél”, mert vagy költséges lett volna, vagy egyszerűen nem tudtad, hogy mit kell tenned.

1.) A szolgáltatód (áram, gáz, stb.) jogtalanul magas vagy valótlan összeget számlázott neked

2.) A telefon (vagy egyéb) szolgáltatód önkényesen módosította a szerződést és most a dupláját fizeted.

3.) Nem fizették ki a munkádat mert kreált indokokkal érveltek

4.) Vásároltál valamit (autó, ingatlan, használati cikk) amiről kiderült, hogy semmit sem ér

5.) Szolgáltatást igényeltél és nem azt kaptad amit ígértek

6.) Jogtalanul (betegségi idő alatt pl.) felmondtak a munkahelyeden és a béredet sem kapod meg.

Folytathatnám a végtelenségig! Nincs értelme, csak dőlj hátra és gondold át az elmúlt éveket és rájössz, hogy nem is egy esetben megtörtént már veled, hogy nem éltél, nem tudtál élni a jogaiddal. Hogy ezekben az esetekben nagyon sok pénzt vesztettél és jogtalanságot tűrtél el.

Amennyiben igazunk van, gondold át a jövődet, a családod jövőjét és lépj velünk kapcsolatba, hogy elkerülhessed az elkerülhető problémákat, takaríts meg magadnak temérdek pénzt és szabadulj meg az idegeskedéstől.

Mert mindenkinek szüksége van jogvédelemre, [ nekem is ] !


A kapcsolat menüpontban várjuk a tisztelt érdeklődők kérdéseit.

Hozzászólások

You may also like...