Újra belehalt az influenzába egy ötéves kislány

alien-virusMint a korábbi “A ráknál is pusztítóbb kór jöhet” c. cikkünkben is hírül adtuk, valós fenyegetéssel kell szembenéznie az emberiségnek. Ezek a veszélyek nem válogatnak, kortól, nemtől, nációtól függetlenül pusztítanak és ölnek meg embereket. Az amerikai Járványügyi Központ adatai szerint szeptember 28-a óta Keira az 56. gyermekáldozata a mutálódott influenza A-vírusnak. 

Két nappal később a kislány belázasodott. “Alig pár óra leforgása alatt rengeteget romlott az állapota. Először csak csúnyán köhögni kezdett, majd arra panaszkodott, hogy fáj a torka. A láz ezután jött.” A szülők másnap azonnal orvoshoz vitték a gyermeket, ahol megállapították, a kislány az influenza A-típusú vírussal fertőződött meg. “Nem aggódtunk, a lányunk ugyanis kapott védőoltást a vírus A-típusa ellen” – tette hozzá az apa.

Keira a lázra és a köhögésre fájdalom- és gyulladáscsillapító szereket kapott, ezt követően az orvosok hazaküldték. Csakhogy alig 24 órával később, a kislány keringése váratlanul összeomlott, a szíve pedig leállt. “Hiába érkeztek ki a mentők alig néhány perc alatt, nem tudtak rajta segíteni, pedig hosszú percekig próbálkoztak az újraélesztéssel.”


hir24 cikke alapján

Hozzászólások

You may also like...