Videón üzent majd fejbe lőtte magát

rendorhelyszinelesMi ezzel a cikkel szeretnénk kifejezni részvétünket a családnak, és eleget tenni János kérésének ami a videóban is elhangzik. A 35 éves Gárer János telefonnal vett fel egy videót, amin bejelentette: megöli magát egy igazságtalannak érzett börtönbüntetés miatt. Feleségének azt mondta, csak később nézze meg, aztán tegye fel a netre. Megrázó felvétel.

Inkább a halál, mint a börtön – mondta a kitüntetett polgárőr

János telefonjával készített egy filmet, amin bejelentette, hogy igazságtalannak érzett börtönbüntetése miatt végez magával. A filmet felesége szerda hajnalban tette fel a netre, polgárőr férje ugyanis öngyilkossága előtt azt mondta neki, ne nézze meg, majd csak később, aztán tegye fel a Youtube-ra – írja csütörtöki számban a Népszabadság.

A videót mi is megtaláltuk az interneten, a a feltöltés óta 15 ezren nézték meg.

Az Ozorán polgárőrként dolgozó férfit korábban csalásért és zsarolásért ítélték el. 2010-ben (ahogy a videón is elmondja) egy barátján akart segíteni, akit egy uzsorás zsarolt meg. János erre megfenyegette, hogy ha nem fizet félmilliót, feljelenti. A beszélgetést viszont lehallgatták és Gárert zsarolási kísérlettel vádolták meg. Idén februárban három évet kapott. A bajt tetézte, hogy 2007-ben csalásért már kapott másfél év felfüggesztettet. Perújrafelvételt kezdeményezett és kegyelmet kért az államtól, de nem történt semmi.

A videóban elmondja, hogy polgárőrként lebuktatott egy drogszállítót, aki meg is szúrta őt, ezért megkapta a legmagasabb polgárőr-kitüntetést, és tavaly az év polgárőrévé választották. Ahogy következett május 5. és a börtönbe vonulás ideje, egyre többször mondta feleségének, hogy nem fogja kibírni a büntetést.

A fenti filmet egy memóriakártyán adta oda feleségének azzal, hogy ne most nézze meg, hanem csak később és tegye fel a netre. Majd autóba ült és elment. Holttestét Ozora határában találták meg. Fejbe lőtte magát.

A Nol teljes cikke itt érhető el

Gárer János a felvétel végén csak annyit kér, hogy aki úgy érzi, május 6-án gyújtson egy gyertyát érte.

Megjegyzés:

Súlyos bajok vannak a rendszerrel és az igazságszolgáltatással. Súlyos bajok vannak! Nincs igazságszolgáltatás csak törvénykezés, gumijogszabályokkal, amit többször maguk a hatóságok szegnek meg.


Forrás: borsonline.hu

Hozzászólások

You may also like...