100 millióért vett lottót, 400 milliót nyert

Minden magyar álmát váltotta valóra F. Attila és F. László, amikor társaikkal azt a kifinomult szisztémát választották, hogy annyi lottószelvényt vesznek, amennyit csak bírnak, aztán majd lesz, ami lesz. 

Pontosabban nemcsak annyit vettek, amennyit bírtak, hanem sokkal többet. A Bors által hivatkozott vádirat szerint jogosulatlanul megszerzett banki adatokat felhasználva szereztek maguknak “ügyfeleket”, akiktől pénzt csaltak ki, majd a nyereménytől nem fizették vissza. F. & F. ügyvédje szerinte ez nem igaz: mindenkit kifizettek, pénzük külföldi befektetések hozamaiból volt.

Valamiért mégis úgy alakult, hogy most csalás miatt folyik ellenük büntetőeljárás. Mielőtt bárki a szívéhez kapna, nem az a törvénytelen, ha valaki százmillióért vesz lottószelvényeket, mint tette azt F. & F., akik egy alkalommal 441 milliót nyertek így a Skandináv lottón.

Készpénzben, egy táskában vitte be a pénzt az üzletbe, az egyik terminál fél napon keresztül nyomtatta a négy kartondoboznyi lottószelvényt. Utána egyesével kellett megnézni az összeset. Az egyik telitalálatos volt.

mondta Berényi András, F. ügyvédje a Borsnak. Bármilyen jól hangzik az ilyesmi mesterterv, ne adják el a családi összefogásból vett százmilliós villát, mert még a végén felkopik az álluk!


Forrás: index.hu

Hozzászólások

You may also like...