Anglia harmadik legjobb kézilabda csapata a magyar csapat

kezilabdaElőször indult az angol női kézilabda-élvonalban a London Angels, egyből bronzéremig jutottak. A magyar hölgyek az utolsó fordulóban előztek meg egy manchesteri csapatot, így jutottak fel a dobogóra. Miután az utolsó fordulóban 22-12-re nyert a Leeds ellen,

története első élvonalbeli szezonjában a bronzérmet szerezte meg a London Angels női kézilabda-csapata. Az angliai magyarok alapította együttes sikeréhez kellett az is, hogy az utolsó fordulóban még előttük álló manchesteri NEM Hawks kikapott a bajnok London GD-től.

A London Angels 14 mérkőzésből nyolcat megnyert, egy döntetlen mellett öt vereséget szenvedett, így végül 31 pontot gyűjtött (az angol bajnokságban a győzelemért három, a döntetlenért, kettő, a vereségért egy pont jár).

BRONZÉREMES. LONDON ANGELS !!!!!!!!!A GD két góllal verte a manchesteri alakulatot így megelőzzük oket!Gratulálunk a l…

Posted by London Angels Handball Club on 2015. május 2.

 

A London Angels az angol Super 8 League utolsó, 14. fordulójában a sereghajtó University of Leeds otthonában győzött 22-12-re, és miután a bajnok London GD is nyert a forduló előtt harmadik helyen álló NEM Hawks, az Angyalok szerezték meg a bronzérmet.

Kondor Gábor és Szántó Andrea együttese így minden bizonnyal indulhat jövőre a negyedik európai kupasorozatnak számító Challenge-kupában.

Gratulálunk nekik!


Hozzászólások

You may also like...

1 Response

  1. Start With US! szerint:

    Legyetek rájuk büszkék!!! A mi lányaink a legjobbak!