Bárhol vagytok, Európában otthon vagytok!

Further_27_sacred_symbolsA magyarok Európa ősnépe az olasz Michelangelo Naddeo szerint. Manapság az ember nem győzi kapkodni a fejét. Valahogy semmi sem biztos, senkinek semmit nem szabad elhinni. Olyan, megdönthetetlen igazságnak hitt dogmák dőlnek szinte naponta romokba, amit eddig biztos pontnak hittünk, és rá kell jönnünk, hogy biztos pont nem létezik.

A népek történelme, Európa és a világ történelme például koránt sem biztos pont. /Egyébként az emberiség történelmének meghamisítása már a mindennapjaink elfogadott része/ Amilyennek eddig ismertük, az is csak elmélet volt, melyet bizonyos adatok, leletek alapján állított fel a tudomány. Ugyanakkor sorra kerülnek elő más adatok, és más leletek, melyek bizony alaposan megcáfolják az eddig igaznak hitt állításokat. (Szép példa erre a tatárlakai korong, mely Erdélyben került elő 1961-ben. Mezopotámiai íráshoz hasonló jelek sorakoznak rajta, ami azonban többek szerint székely rovásírás, és magyarul tökéletesen olvasható. Kora 7000 év körül lehet)
Egy olasz tudós, Michelangelo Naddeo például állítja, hogy a magyarok legalább 4000 éve élnek itt, ahol élnek, a honfoglalás sosem létezett, mert csupán egy régebben eltávozott néprész tért vissza Keletről, valamint hogy írásunk is több ezer éves, és az összes többi írás őse volt.
Merőben más képet sejtet mindez a magyarság múltjáról, mint amit az iskolákban ma is tanítanak, és amit például már a finnek rég levettek napirendről, mert már nem érzik igaznak.
Tehát, Hölgyek, Urak, ebben a forrongó, a szakadék felett pengeélen táncoló világban, ahol tömegek küzdenek az életben maradásért, és igyekeznek kapaszkodót találni egy-egy biztosnak tűnő pont képében, a biztos pontok labilisakká válnak, és már semmi sem szilárd. Mindenkinek magának kell megtalálnia azt, amiben még hinni tud!

Első részMásodik részHarmadik részNegyedik részÖtödik részHatodik rész


 

További érdekességek: http://www.michelangelo.cn

Eredeti cikk: fullank.com


 

Hozzászólások

You may also like...