Egyre több SZŰZ nő szül, hol máshol? Angliában

terhesGyereket szeretnének már, de a szeretkezéssel megvárják az ideális partnert. Egyre több brit nő veti alá magát mesterséges megtermékenyítésnek, annak ellenére, hogy sose szexeltek korábban – mondták orvosok a Daily Mailnek. Az elmúlt öt évben 25, húszas éveiben járó nő jelentkezett a lombikbébi programba, mert úgy gondolták, hogy már készek gyereket szülni. Néhányan közülük még nem talált rá az igazira, mások a szex utáni pszichoszexuális szövődményektől félnek.

Egy ilyen kezelés mintegy 2,1 millió forintba kerül a nőknek, mivel alapesetben két évig kell állandó szexuális kapcsolatban élniük, mielőtt a mesterséges megtermékenyítéssel próbálkoznának. Legalább négy nagy brit termékenységi klinika segített így nőknek gyereket vállalni. Az egyik klinika orvosi vezetője azt mondta, az elmúlt három évben három nőnek segítettek, az egyik ápolónő, egy másik a szüleivel él otthon, míg a harmadiknak többször is megpróbálkozott a mesterséges megtermékenyítéssel.
Sokan károsnak gondolják ezt, vannak, akik vallási okokból, de vannak olyanok is, akik szerint egy anya, akinek sosem volt stabil kapcsolata, árthat a gyermeke fejlődésének.
Az Egyesült Államokban 2013-ban volt egy felmérés, amely szerint 200 nőből egy azt állítja, hogy szexuális kapcsolat nélkül esett teherbe.
Bár azt tudjuk, hogy a britek is hazudnak mint a vízfolyás, meg egyes nők is :D)
ui: a kép illusztráció, nem tudjuk, hogy a képen szereplő nő szexelt-e már…

Forrás: vs.hu

Hozzászólások

You may also like...