Kézrátétellel gyógyítanak a neves angliai kórházban

kezratetelAz intézmény hirdetésben keres reiki mestert, jó fizetéssel. A pozíciót ráadásul az állami egészségbiztosító finanszírozza, mert a páciensek kifejezetten kérik az eddig külsős munkatársakkal megoldott kezeléseket.  Az álláshirdetést a Londontól 40 kilométerre lévő eppingi St. Margaret’s Hospital adta fel. Eszerint határozott idejű, részmunkaidős állást kínálnak hetente legfeljebb 8 mellrákos beteg kezelésére.

„A terapeuta reiki kezelést biztosítva lehetővé teszi a rákos megbetegedéssel járó érzelmi, fizikai és spiritualitással kapcsolatos problémák megoldását. […] A pozíció betöltéséhez Uszui rendszerben megszerzett reiki mester végzettség szükséges.”

A reiki olyan kézrátételen alapuló gyakorlat, ami az energiák áramoltatásával segít helyreállítani a testi, lelki és szellemi egyensúlyt. A módszer Uszui Mikao japán szerzetes nevéhez fűződik, aki egy böjti elvonulás után rakta le a szimbólumokat is alkalmazó módszer alapjait.

Alkalmazására bárki képes, aki elvégzi a nemzetközi előírásoknak megfelelő tanfolyamot és átesik a meditatív jellegű, tanár általi beavatáson.

A kórház természetesen a hagyományos orvoslás eszközei mellett, kiegészítésként ajánlja fel betegeinek a lehetőséget – mint ahogy a holisztikus szemlélet szerint a testi és a magasabb szintű gyógyítás nem szemben áll, hanem kiegészíti egymást.

„Ez az egész nonszensz! Megőrültek a HR-esek!”
– kommentálta a hirdetést a University College London egyik gyógyszerésze.

Valljuk be igaza van 🙂 Bár Angliában minden megtörténhet!


Forrás: Joy

Hozzászólások

You may also like...