A Kétfarkú Kutya Párt csirkejelmezben percekig kotkodácsolt a köztévén

Mivel van országos listájuk az április 8-i választásokra, a viccpárt is lehetőséget kapott a közmédiától, hogy öt percben bemutassák a programjukat. Öltönyben és csirkejelmezben ült be a stúdióba egy politikusuk, Tichy-Rács József, és minden kérdésre az volt a válasza, hogy : KOTKOTKOTÁCS, KODÁCS, KODÁCS, KOTKODÁCS.

Vagy valami ilyesmi. A műsor egy pontján a csirke elővett egy becsomagolt szívószálat, kicsomagolta, és azzal próbálta meg meginni a vizét. Hiszen csőrrel nem tud inni. A riporter a váratlan mozdulatokra egy kicsit megriadt, megkérdezte, mi az, majd megnyugodott: “Ja, hiszen szívószál kell ahhoz, hogy tudjon inni”. Aztán a szemüvegét is elővette a csirkepolitikus, hogy egy kártyáról “felolvasson” pár dolgot. A kártyára nullák és egyesek sorozata volt felírva, ilyesmik, hogy 01100101.


És könnyen lehet, hogy a nulla a kot, az egy a kodács (valójában az “ingyen sör” feliratot jelenti a bináris), így tényleg felolvasta a papírt Tichy-Rács. A műsorvezető pedig közben sorra tette fel a kérdéseit a Kétfarkú programjából, mintha egy értelmes interjúról lenne szó. Például, hogy mit ígérnek az ingyen sör helyett a borosoknak, hogy jelezték-e Jamaicából az igényt a magyar pulira, miért pont puli, lehetne-e havat exportálni külföldre. És mindre jött is a válasz:

KOTKODÁCS, KODÁCS, KODÁCS. KOTKOTKOT.

 Az Együtt, a Momentum és a Jobbik  ennél kicsit keményebb műsort tolt, mármint közpolitikai értelemben, ők a fideszes botrányokról beszéltek, és a köztévét ekézték az elfogultságáért.


Forrás: index.hu

Hozzászólások

You may also like...