Nem igazán ízlik az angoloknak a magyar édesség

magyar_etel_tesztÉrdekes videó látható a neten, egy sztárséf nyilvánít pozitív vagy negatív véleményt magyar édességekről és egyéb hazai élelmiszerekről. A magyar felirattal is olvasható kisfilmen számos hazai édességet, többek között például Tibi csokit, Duna Kavicsot, Túró Rudit vagy Szamos marcipánt, illetve más terméket is “tesztel” Barry Lewis angol sztárszakács, aki videócsatornát vezetve a you tube-on alkalmanként kölünböző nemzetek termékeit szokta kóstolni és véleményezni.

A videó tanúsága szerint Magyarországról kapott  Barry egy olyan csomagot, melyben különböző magyar termékek találhatók, és amelyben azt kéri egy állítólagos magyar néző, hogy a híres szakács tesztelje annak tartalmát.

Nos, a hatásvadász videó alább tekinthető meg, mindenki eldöntheti, mit is gondoljunk az ilyen kisfilmekről. A cikk alatt pedig lehet kommentelni, mi a magyarok véleménye például az angol édességekről.

Megjegyzem, hogy nem a legszerencsésebb választásokat láttuk a magyar édességekből, a kókuszos csokoládé tényleg rossz ízű és kemény, a Tibi-csokiból meg a nugátos, döbbenetesen tömény lehet egy olyan országban ahol a boltban kapható csokoládékban a valódi csokoládé kb 10% lehet. A Tibi epres töltelékkel nagy sikert aratott eddig mindig az ismerőseink körében. Na de egy macskának Tibi nevet adni ?! Elég mulattató lenne: Sicc Tibi!


Forrás: utajovobe.eu

Hozzászólások

You may also like...