Visszautasította a kínált házat a 8 gyermekes migráns család – Te elfogadnád?!

Father Arnold Mballe Sube (far right) and wife Jeanne (holding baby) with their children at their home in Luton, Beds. See Masons copy MNHOUSE: A jobless family-of-ten claim they're being "neglected" by not being given a bigger council house - despite turning down a five-bed property. Arnold Mballe Sube and his wife Jeanne, 33, share their three-bedroom home with their eight children but say they need at least six doubles for them to live comfortably. They claim the conditions of their home in Luton, Beds., are "terrible", but turned down the chance to live somewhere roomier over a lack of storage space. Arnold, 33, said: "Me and my family have been neglected, we are living in a three bedroom house and there’s not enough room for us to live - there's ten of us.

Visszautasította a kínált házat a 8 gyermekes migráns család, mert nem volt benne étkező! Luton – A munkanélküli házaspár legalább hatszobás házat szeretne kapni az angliai hatóságtól.

Vajon hány magyar szeretne beköltözni ebbe az “ingyen házba” ?

Lutoni ház

Most ebben az önkormányzati házban élnek / Fotó: Northfoto

Nyugati kényelem!

– Abban a házban nem volt elég hely, még étkezője sem volt

Panaszkodott a The Sun riportjában Arnold Mballe Sube (33) és felesége, Jeanne (33), akik jelenleg egy három hálószobás önkormányzati házban élnek a London közelében fekvő városban. A kameruni származású család négy évvel ezelőtt települt át Franciaországból Angliába, mert a férfi ígéretet kapott, hogy az angol hatóság finanszírozza ápolóvá való képzését, de azóta sem talált állást.

Augusztusban az önkormányzat felajánlott a népes családnak egy ötszobás ingatlant, de nem fogadták el. – Az önkormányzat megnehezíteti az életünket – nyilatkozta Arnold, arra hivatkozva, hogy nyolc gyermekük – Mejane (16), Fabian (13), Analia (13), Prosper (10), Dylan (9), Sharon (6), Stacy (6) és a három hónapos Mary – már alig férnek el a három hálószobával rendelkező ingatlanban. Az önkormányzat illetékese kifejtette, nem tudnak nekik igényeik szerinti házat varázsolni, és az eset nagy felháborodást váltott ki Nagy Britanniában.

TV, Laptop, Videójáték Gyerekszoba 

A megrőkönyödést az okozta, hogy a fotókon jól látható, a nyolcgyerekes házaspár magas szívonalon él. A hálószobájukban is van lapostévé, és a gyerekek sok videójétáka is jól látható.


Forrás: The Sun

Hozzászólások

You may also like...